Czarna Porzeczka
Owoce czarnej porzeczki zawierają duże ilości witaminy C. Mają zastosowanie do produkcji dżemów, soków, syropów. Owoce są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g
Jabłka
Jabłka zawierają wiele witamin między innymi witaminę C,B1,B2,A oraz wiele minerałów. Z jabłek można produkować soki, dżemy oraz konfitury. Owoce są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g
Jagody
Jagody to najpopularniejsze owoce leśne. Zawierają takie witaminy jak C i E oraz takie substancje mineralne jak mangan. Jagody są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g
Maliny
Owoce malin to bogate źródło witaminy C oraz magnezu. Można z nich produkować dżemy, soki oraz są świetnym dodatkiem do jogurtów. Owoce są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g
Truskawki
Truskawka to jeden z najbardziej popularnych owoców na świecie. Zawiera wiele witamin takich jak: A, B1, E, C a także cenne substancje mineralne: cynk, fosfor oraz magnez. Można z nich produkować dżemy, soki, kompoty oraz są świetnym dodatkiem do jogurtów. Owoce są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g
Wiśnie
Owoce wiśni zawierają witaminę C, potas oraz błonnik. Można z nich produkować dżemy, soki, konfitury oraz są świetnym dodatkiem do jogurtów. Owoce są poddawane głębokiemu mrożeniu tuż po zbiorach dzięki czemu zachowują swoje właściwości odżywcze.
Dostępność: cały rok
Opakowania: pudło kartonowe 10kg: 4xworek po 2,5kg lub worki papierowe 20kg;
Opakowanie detaliczne: torba foliowa 450g